Buna ziua ,
Am nevoie de ajutorul dvs deoarece nu stiu ce trebuie sa fac ,intai am sa va explic despre ce este vorba ca sa intelegeti .
Acum 2 luni mi sa furat telefonul personal in mijloacele de transport un samsung omnia hd,neavand telefon in acel moment am apelat la mama mea care avea un telefon nokia c3 roz ca sa nu pierd simul ,luat de mine de pe ocazii.ro cam prin martie .
Ieea sta in felu urmator ca l-am luat la serv si o colega ma acuzat ca e telefonul ei care i sa furat in decembrie in club barleto 2011
si a depus sesizare la politie desi nu avea probe concludente doar ca e tel roz cu tema hello kiti si seamana cu al ei.
Am fost la politie chemata pentru a da declaratii
Am explicat ca tel e al mamei mele ,m-au intrebat in ce legatura ma aflu cu persoana care ma acuza ,am explicat ca nu am avut probleme sau alte incidente .
Am fost intrebata ce stiu de toata povestea si sa povestesc ceeea ce stiu mai in detaliu ,am spus ca a fost o petrecere organizata de firma unde lucrez in Barlleto club.a iesit un scandal si in urma acelui incident s-au pierdut 2 tel un c3roz nokia si inca unu dar nu stiu e model .Tipa crare avea tel c3 nokia a lasat tel la un fost coleg de-al nostru sa il tina ,ulterior in urma acelui incident a disp si tel lui si al fetei ,Eu in timpul cand sa produs acel scandal nu mai eram acolo pt ca am dansat toata seara si ma dureau si piciorusele fiind pe tocuri te 15 cm,am luat un taxiu si am plecat acasa impreuna cu un coleg care mergea pe acelasi traseu cu mine .
Dupa 6 luni sau mai bine de la incident , tipa vazand tel asemanator cu al ,am uitat sa va spun ca lucram in acelasi departament ,mi-a facut scandal la firma si mai mult de toate acestea ma acuzat si la politie.desi eu iam zis ca se poate verifica foarte simplu daca e tel ei prin imi-ul telefonului,
Dar nu a vrut sa o rezolvam pe cale amiabila si in prezent ea sustine ca e tel ei .
Ce vreu sa va intreb pe dumneavoastra este :daca domnisoara de la judiciar a spus ca nu sunt probe pt a ma acuza si deasemenea telefonul mi la dat inapoi cum este posibil ca dosarul sa ajunga mai departe la parchet si ce trebuie sa fac in acest caz ?
Nu m-am confruntat cu asa ceva pana acum si n-am avut probleme cu justitia .
Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz ?Trebuie sa imi iau un avocat ?:(
Colega dvs. de serviciu va trebui sa dovedeasca faptul ca i-ar fi apartinut acel telefon, respectiv prin acea serie unica IMEI si, de asemenea, prin prezentarea facturii de cumparare a telefonului. Daca dosarul a ajuns intr-adevar la parchet si s-a inceput urmarirea penala impotriva dvs., ar fi util sa va angajati un avocat.
Ar fi util sa va angajati avocat insa in opinia mea nu inseamna ca sunteti vinovata chiar daca a plecat dosarul la parchet.
Puteti plati un avocat numai sa se intereseze despre ce este vorba si nu pentru toata urmarirea penala pentru ca va poate costa mai mult.
E posibil si sa nu se inceapa urmarirea penala dar pentru linistea dvs. Aveti dreptul de a delega un avocat pentru a se interesa...
Furt
john22
Salut.Mi s-a furat telefonul din camera de camin.
Ieri dimineata am ajuns in camera la ora 3 fara 15 .... in jurul orei 4:20 dimineata am adormit si mi-am pus ... (vezi toată discuția)
Violenta
ContSters249124
acum 2 seri mergand acasa cu fratele meu si inca un prieten langa noi coboara dintr-un taxiu 4 prsoane cu bate si il ia la bataie pe fratele meu in ultimul hal ... (vezi toată discuția)