avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca pe perioada determinata

am incheiat un contract de munca pe o perioada de 6 luni. as dori sa stiu daca se poate incheia un act aditional la contract prin care sa se micsoreze perioada determinata de la 6 luni la 3 luni. multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:44, 1 Octombrie 2012
Da, este posibil acest lucru ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extindere contract de munca pe o perioada determinata adibe adibe Buna ziua, In cazul extinderii contractului de munca pe perioada determinata folosind act aditional la acel contract, acel act aditional se considera un ... (vezi toată discuția)
Despagubiri in urma incheierii contractelor individuale de munca pe perioada determinata, cumulate elena_mergeani elena_mergeani Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema si v-as ruga mult, daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns: In 22 septembrie 2009 m-am angajat la o societate ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata - nedeterminata AthenAzcv AthenAzcv Sunt angajata a unei firme de 6 luni (CIM perioada determinata), si astazi am semnat prelungirea pentru inca 3 luni (dintr-o eroare a celor de la firma, ... (vezi toată discuția)