avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... contract de sponsorizare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

contract de sponsorizare

Sunt in concediu pentru cresterea copilului si primesc indemnizatie de la stat. Pot primi o sponsorizare (pot incheia un contract de sponsorizare), fara a fi afectata plata indemnizatiei? Care este forma legala pentru a primi bani fara a fi sistata plata indemnizatiei?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:48, 12 Octombrie 2012
1. Suma provenita din sponsorizare nu este un venit profesional (din prestarea unei munci) impozabil si nu duce la suspendarea indemnizatiei pentru CCC.

2. Era bine daca spuneati pentru ce sunteti sponsorizata ca persoana fizica.
"Obiectul contractului il constituie sponsorizarea beneficiarului de catre sponsor cu suma de....Suma va fi utilizata pentru sustinerea de workshopuri culturale si artistice in domeniul dezvoltarii personale pentru copii cu nevoi speciale."
Credeti ca aceasta formulare este ok? Aveti o alta sugestie?
1. Imi mentin raspunsul dat anterior.

2. Incercati sa intrebati si la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala, cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare/ contabilitate/ asociatie CristinaIordac CristinaIordac Buna ziua. Am urmatoarea situatie si v-as fi recunoscatoare pentru lamurii: Am o Asociatie culturala care doreste anul acesta sa organizeze un festival; anul ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare GEORADU1971 GEORADU1971 cum pot beneficia de o sponsorizare pentru achizitionarea de proteze auditive pentru un copil minor,prin contract de sponsorizare sau de mecenat ? M-i s-a ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare din partea fundatiei Ramona24 Ramona24 Buna z iua. Fundatia poate oferi sponsorizare sub forma platii unor persoane fizice pentru a presta servicii in afara fundatiei pentru ... (vezi toată discuția)