avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare salariu

am lucrat pe post de infirmiera la clinica medicala munposan si nu mi-am primit drepturile salariale pe luna august data de plata a salariilor este 29 ale lunii ,in loc de retributie patronul face slujbe de pomenire parca angajati ar trai doar cu rugaciuni nu si cu bani. Ce pot facepot face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:28, 2 Octombrie 2012
Aveti doua posibilitati care se pot exercita concomitent : sesizarea ITM-ului si/sau promovarea unei actiuni in instanta impotriva angajatorului pentru a fi obligat la plata drepturilor salariale restante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi salariale kamelya_ kamelya_ din septembrie 2012 si pana in 30 ianuarie 2013am lucrat ca sofer pe extern. In perioada respectiva nu am primit salariul mediu pe economie care mi se cuvenea ... (vezi toată discuția)
Demisie nixnix nixnix buna ziua am o intrebare si va rog daca se poate sa mi dati un raspuns din august 2012 si pana la data de 29 dec 2012 am lucrat la un magazin ,patronul ... (vezi toată discuția)
Plata concediului de odihna neefectuat elimuresan elimuresan Am demisionat de curand de la firma la care am lucrat mai bine de 6 ani. Mi-am primit drepturile salariale aferente ultimei luni lucrate si mi s-a platit ... (vezi toată discuția)