avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa

Buna seara,

Daca intr-un caz de faliment a fost schimbat din oficiu lichidatorul judiciar cu altul.
Vechiul administrator judiciar nu vrea sa predea actele contabile, ce temei legal mai are sa tina actele la el? Poate invoca ca a atacat decizia tribunalului cu recurs?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alina Grigoriu , Avocat 21:58, 1 Octombrie 2012
Hotararile Tribunalului in acesta materie sunt executorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura simplificata insolventa Coman2010 Coman2010 Buna seara, Am initiat procedura simplificata faliment, instanta a numit un lichidator judiciar cu o retributie de 3000 lei. Societatea nu are niciun bun ... (vezi toată discuția)
Am hotarare judecatoreasca - ce urmeaza ? codrina.ama codrina.ama Buna seara ! Am primit hotararea judecatoreasca urmare chemarii in judecata a angajatorului pentru plata drepturi salariale restante - mi s-a dat castig de ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor urgent- insolventa ioanagts ioanagts Sunt asociat 50 % si unic administrator la o SRL. Avand in vedere ca celalalt asociat s-a ocupat mereu de firma, m-am hotarat sa cesionez partile mele ... (vezi toată discuția)