Cel care este trecut pe titlu de proprietate este ...proprietarul. Punct. Probabil va referiti
La titlurile d proprietate prin reconstituirea dreptului de proprietate. Ceilalti 5 pot cumpara de la proprietar fie o cota ideala fie ca urmare a dezmembrarii terenului in loturi cate un lot sau prin donatie...fara bani deci....
Doar pt o bucata de teren trebuie ca terenul sa fie dezmembrat in loturi.luati legatura cu un cadastrist sa va faca propunerea de dezmembrare apoi mergeti la notariat.
Multuesc mult ,,a inteles ca toti frati s-au inteles intre ei ca unu singur sa faca pe nuele lui acel titlul ,,inainte de succesiune toti au semnat ca sunt deacord ,dupa au facut succesiunea care nici unu nu a renuntat ,,acu eu trebuie sa invoc toti 6 sa pot sa cumpar un teren ,,dupa spuse am inteles ca cel care are titlul a mai vindut citeva terenuri tot asa,,si a trimis celorlalti mostenitori parte ,,dar tot nu inteleg ,,Daca prin absurd mor si vin copii lor sa ceara drepturi ,,ce se v-a intimpla cu terenul meu dupa ani de zile ?,,il pot pierde?imi e frica sa cumpar intr-o asa incurcatura,,ce ma sfatuiti?
In acte cel d pe titlu este proprietar! Intelegerea secreta care nu a fost consfiintita in act nu are putere ....ea poate fi onorata dar....si uitata....
Actul de proprietate este acel titlu pe care se afla un singur nume.
Multumesc mult ,,ma scuzati de literele lipsa ,,am tastatura defecta ,,cind merge cind nu ,,,o zi buna ,,,dar am uitat sa va spun ca eu defapt cumpar de la unul dintre frati care nu este trecut pe titlul ,,prin aprobarea verbala a celui titular nimic scris ,,eu defapt ce cumpar ,,,va dati seama ca sunt intro confuzie totala
Daca cel de care cumparati nu este proprietarul nu puteti cumpara.....niciun. Orar nu va a autentifica un act oe o intelegere secret a nescrisa....