avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlul de proprietate

Buna ziua ,,cu o intrebare va deranjez,,daca unul singur detine din 6 frati titlul de proprietate ,,iar ceilanti 5 nu sunt trecuti,cu pot cupara un teren din acel titlu,,daca au acceptat toti succesiunea si sunt trecuti in actul succesoral ,,nu a problee ai tirziu daca apare vreu ostenitor ,,peste ani de zile ,,un nepot sau cineva? Pot face acte de vinzare cuparare numai pe o bucata din actul de proprietate ?si cum ?
Cel mai recent răspuns: stefaniajohnston , utilizator 22:53, 1 Octombrie 2012
Multumesc mult ,,toate aprecierile mele ,,,asa m-am gindit si eu ca este ceva necurat ,,verbal orcum nu cumpar nimic nici o data ca zice x sau y ca pot ,,nici proprietarul pe titlu nu imi garanteaza decit verbal vinderea terenului ,,ma gindesc ca se scoala cineva peste ani de zile vreun nepot sau fiu ,,care are acel titlul prin mostenire si ramin fara nimic ,,va multumesc din suflet ,,o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am si eu o intrebare. msbml msbml Buna ziua. Am si eu o intrebare.Tatal meu impreuna cu fratele lui au mostenit niste parcele de pamant de la bunicul care au fost impartite intre cei doi ... (vezi toată discuția)
Carte funciara, intabulare separata musat1954 musat1954 Avem o propietate la tara ,eu ca fiu si nepot dupa sora ,se poate face carte funciara si intabulare separat fiecare pe partea ce ne revine din propietate si la ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre suprafata scrisa in cartea funciara si suprafata reala balisdanconstantin balisdanconstantin Buna seara! doresc sa cumpar de la parintii mei o bucata de pamant .Am chiemat un topograf pentru a masura si a face demersurile de dezmembrare a ... (vezi toată discuția)