avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Autodebransare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Autodebransare

Buna seara,

Am si eu o intrebare pentru un avocat si anume :daca sunt cu plata intretinerii la zi insa sunt restantieri in bloc iar din cauza asta in bloc va fi oprita apa calda si caldura de cei de la RADET,chiar si celor care nu au datorii,iar in urma acestui lucru eu nu mai beneficiez de caldura si apa calda si ma decuplez singur de la sistemul RADET-ului (cerere nu pot face deoarece ei nu fac debransari in perioada rece) ce se poate intimpla?

Tinind cont ca RADET-ul nu-mi mai furnizeaza caldura si apa calda chiar daca nu am restante de ce nu as putea si eu sa ma deconectez de la ei fara sa le cer acordul mai ales ca nici ei nu m-au itrebat cind mi-au taiat caldura si apa calda.

Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 15:25, 3 Octombrie 2012
Ok si eu atunci ce trebuie sa fac sa stau in continuare fara apa calda si caldura toata iarna in speranta ca cei din justitie isi vor face treaba si ii vor solutiona cazurile cu restantieri sau acestia vor plati.
Da ce pot sa spun decit ca voi face si eu ilegalitati,ma voi debransa singur,deoarece cei de la RADSET n-or sa binevoiasca sa o faca si imi voi conecta centrala,sa vina dupa aceia RADET-ul sa ma dea in judecata sau amenda ca m-am debransat in momentul in care eu nu am datorii la bloc si ei nu vor sa ma debranseze sau sa-mi dea apa calda si caldura.
Pai de ce sa va debransati daca oricum nu aveti apa calda si caldura de la sistemul centralizat!?
Sunteti ca si debransati. Cu sau fara aprobarea cuiva tot nu primiti apa calda si caldura.
Pregatiti-va sa infruntati iarna ca si cum ati fi debransat. Discutati si cu celalti vecini, cu presedintele si reziliati contractul, asa cum amspus si mai sus. Avand in vedere ca restantierii nu vor fi de acord cu debransarea, nu trebuie sa-i mai intrebe nimeni. Ei oricum nu platesc si nu vor avea caldura. Lasati-i asa in mediul ambiant care va unrma in aceasta iarna.
Discutati cu presedintele sa rezilieze contractul pentru ca oricum nu are bani sa achite debitele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare ilegala radet Bbn Bbn Buna ziua, M-am debransat ilegal de la RADET deoarece nu am mai avut cand sa depun cererea (dupa 15 august nu mai primeau cereri). Toti din bloc au ... (vezi toată discuția)
Debransare radet ilione ilione Este obligatoriu proiectul de debransare RADET in conditiile in care blocul a fost debransat pentru neplata facturilor la 1 martie ? Exista o lege sau un ... (vezi toată discuția)
Vecin care nu plateste intretinerea - caldura si apa calda oprite cetateanul cetateanul Buna ziua stimati avocati! Avem o mare problema in bloc: mai multi vecini, culminand cu o familie in special, nu isi platesc intretinerea, si din cauza ... (vezi toată discuția)