avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pot depune plangere pentru.....
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pot depune plangere pentru.....

Buna Ziua! Pot depune plangere impotriva tatalui din motiv ca o bate pe mama mea ?
am doar 14 ani :"> si nu suport batai chiar daca nu sunt grave.....adica el o ia la palme dar acum vad ca incepe sa fie din ce in ce mai grav....tot vorbeste noaptea ca o omoara si se omoara si el dupa aceea

Ajutati-ma Va Rog!
Cel mai recent răspuns: mather , utilizator 07:04, 26 Februarie 2009
Multumesc! Sper sa nu se ajunga la acest lucru :|
Este important ca si mama dvs. sa va sustina si mai este important ca sa si dovedeasca aceste violente.
In acest sens, mama dvs. poate sa apeleze la centrele privind protectia victimelor violentei in familie sau sa-si scoata un certificat medico-legal.
Daca mama nu va sustine (de frica, de rusine etc.), cel mai indicat este sa sesizati in timpul unui asemenea scandal ajutorul Politiei sau al inspectorului (din cadrul sectiei de Politie) care raspunde de zona (strada) dvs. si ulterior sa formulati si plangerea/sesizarea.

Av. Cermak Iuliana
inchisoarea pentru asa "om" care mai este inca numit "tata" nu este intotdeauna solutia ultima.......baiete este o vorba veche...pe o femeie sa nu o atingi nici macar cu o floare......dar cautati sprijin in bunici daca ii mai ai....si in autoritatea tutelara care desi multi nu ii accepta competenta si solutiile,...... tie personal si fratilor sau surorilor tai daca ii ai si in primul rind mamei tale stiu cum sa va ajute ....prin rapoarte si consilieri si multe alte practici care le au ei......nu va fie frica sa va cereti dreptul la viata nici tie nici mamei tale........si la o viata normala......cu forta si cu rusinea nu se poate trai omeneste......amenintarile lui sunt incapacitatea de a recunoaste ca este nemultumit de propria viata......dar nu voi la-ti obligat sa si-o faca asa cum o are.......succes si curaj....pacat ca la asa virsta trebuie sa fii martor la astfel de evenimente........daca in prezenta ta el face asa ceva si nu ii este rusine de propriul fiu....vai de mama ta ce sufera cind tu nu esti de fata........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penal nucusor nucusor care este pedeapsa pentru lovire daca se argumenteaza doar cu o adeverinta medicala.eliberata de la urgenta ? (vezi toată discuția)
Agresiune la locul de munca sorintudorel sorintudorel am fost batut la locul de munca de catre administratorul firmei, caror organe ma adresez pentru a rezolva situatia? (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru ca mi-am lovit mama ContSters309576 ContSters309576 In urma unor conflicte si a unor amenintari, i-am tras o palma mamei mele si aceasta a facut plangere la politie. A zis ca o sa-si faca certificat medico-legal ... (vezi toată discuția)