avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA sau SRL?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA sau SRL?

Buna ziua,

Doresc sa deschid un Centru de Limbi Straine pentru copiii. Ce forma juridica imi recomandati in acest caz, PFA sau SRL (microintreprindere)? Care varianta dintre cele 2 se preteaza in cazul meu? Se mentionat faptul ca sunt angajat si in alta parte (am carte de munca si toate obligatiile unui angajat catre stat sunt achitate lunar).
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 08:59, 2 Octombrie 2012
PFA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, srl sau ...? pitex pitex Buna ziua, ma gandesc serios sa deschid un centru de activitati pentru copii de 2-7 ani (cursuri germana, engleza si activitati de dezvoltare a creativitatii) ... (vezi toată discuția)
P.f.a sau srl? solomcarmendamiela solomcarmendamiela am autorizatie de artificier, doresc sa-mi deschid o afacere in acest sens ( participare la festivitati, nunti, etc. cu jocuri de arificii).Am actele necesare ... (vezi toată discuția)
Pfa si srl ContSters87904 ContSters87904 Ce avantaje si dezvantaje prezinta un SRL si un PFA? (vezi toată discuția)