avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintarea unei firme
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintarea unei firme

buna ziua, locuiesc in italia si as dori sa deschid o firma de curazie in romania dar sa lucrez aici in italia, cum trebuie sa procedez? multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 17:03, 2 Octombrie 2012
'o firma de curazie'
Daca sunteti amabila sa ne lamuriti ce inseamna acest lucru?!
imi cer scuse cuvantul era :"curatenie" . in acest moment aici lucrez pentru o firma de curatenie care in decembrie inchide si mi-au propus sa continui eu daca nu vreau sa intru in somaj, dar cu toate taxele care sunt aici as avea intr-un an un castig de 100-120 euro, de acea m-am gandit sa deschid in romania muncind aici..,
Ultima modificare: Marți, 2 Octombrie 2012
oanabalas, utilizator
Dupa ce va infiintati firma in Romania, va faceti un punct de lucru in Italia, si pentru ca tot sunteti acolo, mergeti in Italia la Unioncamere,Rue de l'Industrie 22 ,www.infocamere.it si vedeti pe teritoriul Italiei ce acte, autorizatii suplimentare va trebuiesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online romania-italia RalucaE1 RalucaE1 Buna ziua, am in plan deschiderea unui magazin online care sa functioneze (sa vanda, sa livreze) atat pe teritoriul Romaniei, cat si in Italia. Cum se ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma noua Giovanny1983 Giovanny1983 Buna ziua,eu Lucrez in italia ca angajat si anul acesta mi sa propus sa imi deschid firma si sa Lucrez tot la ei in firma dar nu ca angajat ci sa facem ... (vezi toată discuția)
Cum pot lucra in italia cu firma mea din romania millennium millennium am o firma in Romania si as vrea sa stiu daca pot lucra cu ea in Italia . Daca da as vrea sa stiu impozitele si tva-ul unde se platesc (vezi toată discuția)