avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... a fost admisa reconventionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

a fost admisa reconventionala

Buna ziua,
Ieri in cadrul litigiului a fost admisa cerererea reconventionala. Avocatul a fost f.f.mirat. A cerut timbrare si competenta teritoariala si totusi nu a fost admis. Acum intrebarea este? E de rau ca a fost admisa si se va judeca cu litigiu sau nu?
Pentru avocat ar fi insemnat un alt proces, un alt onorariu , insa din punctul meu de vedere cum vedeti dvs?
Un alt prieten de al meu de la o asociatie pentru discriminare spune ca-mi este favorabil, sunt aceleasi probe, sa vedem cum vor face ei dovada ca eu m-am adresat CNCD si am stricat imaginea Bancii, desi acolo am castigat la CNCD. Cum m-as putea insa apara si eu? Ce ar trebuii sa aduc in plus?
Multumesc pentru tot!
Cel mai recent răspuns: iosif.kramar , utilizator 20:04, 2 Octombrie 2012
Ar trebui sa ne dati mai multe amanunte despre situatia de fapt exacta si ceea ce ati cerut in instanta, in ce temei de drept.

In principiu, cererea reconventionala inseamna ca si societatea are pretentii impotriva dvs.

Ca si stadiu procesual, nu insemna ca s-a admis cererea reconventionala. Instanta se va pronunta pe aceasta cerere reconventionala odata cu pronuntarea pe cererea principala, a dvs. Ceea ce s-a decis este probabil judecarea impreuna a celor 2 cereri.

Despre onorariu, situatia este de asemenea variabila. Este posibil ca avocatul sa solicite majorarea onorariului deoarece situatia s-a schimbat in sensul ca va trebui sa faca o intampinare la cererea reconventionala, in care sa arate apararile dvs fata de pretentiile lor, munca depusa de avocat fiind astfel mai complexa.
nu se intelege nimic....
ce litigiu aveti.?
cine a deus cererea reconvantionala ?
ce avocat a fost surprins?
Multumesc frumos pentru tot. Sunteti cu adevarat foarte amabile. Am un litigiu de munca cu fostul angajator bancar. Am fost concediat in martie 2010 pe art.65, alin 1, deci nu mi se imputa mie nimic.. La 5 luni dupa concedierea mea banca a depus o cerere reconventionala in care imi cere peste o suta de mii de euro pentru ca le-am stricat imaginea. Eu m-am adresat cncd-ului unde am obtinut si amenda pentru ca am fost concediat pe motiv de varsta in realitate.In fapt ma repet este art.65 alin.1. Si acum am avut primul termen in litigiu si in reconventionala. Avocatul meu a cerut timbrarea si a cerut sa de judece la mine la sector, insa judecatorul a considerat ca este ok si ca le va judeca el pe amandoua.
Ce parere aveti este ok asa? Sau imi este defavorabil. Si ce sanse sunt ca judecatorul sa-mi ceara acesti bani, cand eu nu am facut rau, am mers la cncd si mi-am aparat drepturile. Daca cncd a hotarat asa, ca am fost discriminat ce vina am eu aici?
Inca o data multumesc frumos!
Multumesc tare mult tuturor pentru ajutorul dat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reconventionala care nu este timbrata iosif.kramar iosif.kramar Buna ziua. Intr-un litigiu de munca, angajatorul bancar mi-a introdus cerere reconventionala si imi cere daune de peste o suta de mii de euro pentru ca m-am ... (vezi toată discuția)
Ce intrebari ar putea fii? iosif.kramar iosif.kramar Sunt in litigiu cu banca unde am lucrat 20 de ani. In acest litigiu ei au facut si o cerere reconventionala unde imi cer daune ca le-am stricat imaginea ca ... (vezi toată discuția)
Onorariu suplimentar cerut de avocat pt intampinare la cerere reconventionala lucm lucm As avea doua intrebari, daca poate cineva sa ma umineze putin. 1. Am intentat un proces de iesire din indiviziune. In cadrul procesului, paratul a depus ... (vezi toată discuția)