avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare teren proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare teren proprietate

Va supun atentiei cu acordul dv., o speta cam dificila.
Bunicul meu, a vandut in 1963 o casa, care se afla pe pamantul lui, vecinului. Pamantul de sub casa nu a facut obiectul vanzarii. Acel pamant face parte din titlul de proprietate al parintilor mei si acum care sunt mostenitori dupa dezbaterea mestenirii. Intre timp, vecinul a facut rost de titlu de proprietate de 0.500ha (5 ari) pe pamantul de sub casa si restul curte. Prin urmare acum are titlu de proprietate peste titlul nostru de proprietate.
Va rog sa imi spuneti cum de s-a intamplat acest lucru? In ce baza legala i-a fost eliberat titlul, daca vecinul nu a cumparat de le noi pamantul, nu a platit niciodata impozit pentru el...?
Cum procedam in continuare, cui ne adresam?

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate magico magico Am o casa impreuna cu sora de la bunici care au murit ,obtinuta prin contract de vanzare cumparare cu banii primiti ,dar pe pamantul care il aveau la rol nu ... (vezi toată discuția)
Probleme Doina Elena Doina Elena Bunicul meu, a vandut in 1963 o casa si grajd. Avem actul de vanzare cumparare, in care scrie ca terenul aferent casei si grajdului nu face obiectul vanzarii. ... (vezi toată discuția)
Un titlu de proprietate dat de comisia judeteana se poate anula ? cogito.ergo.sum cogito.ergo.sum Mama si sora ei locuiesc in doua case pe doua proprietati alaturate . Pamantul ambelor case a apartinut tatalui lor ( bunicului meu ) . Bunicul meu i-a facut ... (vezi toată discuția)