avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CONCEDIU MEDICAL PINA LA 365 ZILE
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CONCEDIU MEDICAL PINA LA 365 ZILE

BUNA ZIUA AM SI EU O INTREBARE SOTUL MEU A FOST OPERAT DE O TUMORA LA COLON ESTE ANGAJAT LA O FIRMA DE 28 ANI MOMENTAN ESTE IN CONCEDIU MEDICAL DIAGNOSTIC NEOPLAZIE COLON ARE DREPTUL LA 365 DE ZILE DE CONCEDIU MEDICAL DUPA ACELE 365 ZILE MAI ARE DREPTUL LA INCA 6 LUNI DE CONCEDIU MEDICAL DUPA CARE VA FI PENSIONAT PE CAZ DE BOALA LA FIRMA UNDE LUCREAZA SE FAC DISPONIBILIZARI VOLUNTARE URMATE DE SALARII COMPENSATORII IN CARE VA FI AVEA CONTRACT CU CASA DE ASIGURARI DE SANATATE CIT VA FI IN CELE 9 LUNI DE SALARII COMPESATORII CINE II VA DA CONCEDIU MEDICAL PINA LA CELE 365 ZILE PLUS CELE 6 LUNI NECESARE PT A PUTEA FI TRIMIS IN COMISIE PT PENSIONARE

Alte discuții în legătură

Concedii de boala si de odihna va0202 va0202 Buna ziua, In cazul in care nu imi iau toate zilele de concediu pina la sfirsitul anului si imi dau demisia cu preaviz pina in 10 ianuarie 2010 concediile ... (vezi toată discuția)
Concediu risc material urmat de concediu de boala sau de comisie? vivi23ro vivi23ro sint insarcinata in aproape 6 luni, am intrat in concediu risc material in 9 aprilie, in data de 6 august imi expira cele 120 de zile de concediu risc, ... (vezi toată discuția)
Pensia de invaliditate - concediu medical ionicã lenuța ionicã lenuța cate zile de concediu medical se acorda unui bolnav de cancer care este angajat de 28 de ani , pana este pensionat pe caz de boala? (vezi toată discuția)