avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... retrogedare monede confiscate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

retrogedare monede confiscate

In anul 1982 i s-au confiscat mamei mele 4 monede din aur franz iosef dupa revolutie mama a facut un proces impotriva BNR dar rezolutia a fost negativa.Dupa moartea mamei mele,am facut o cerere la BNR pt restituirea monedelor raspunsul a fost aceste monede se afla in trezoreria noastra dar au fost valorificate la bugetul de stat adica m-au trimis la Ministerul de Finante .Finantele la BNR si tot asa . Azi am vorbit la BNR si mi s-a spus ca trebuie sa dau in judecata Finantele ca sa recuperez banii adica contravaloarea monedelor .Nu se poate fara proces adica tu ai banii mei in mana si nu mi poti da decat cu HJ ?
mA AJUTA CINEVA?

Alte discuții în legătură

Restituire metale pretioase elena49 elena49 In anul 1984, tatalui meu i-au fost confiscate monede si bijuterii din aur si a fost obligat la plata unei despagubiri de 60000 lei catre BNR pentru 20 momezi ... (vezi toată discuția)
Aur confiscat emanuel1968 emanuel1968 Buna ziua, Tatalui meu i-au fost confiscate , in anul 1954 , un numar de 71 de monezi de aur . In procesul verbal de confiscare nu se specifica tipul ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez o creanta impotriva bnr? aris01 aris01 Cum pot recupera o creanta de la BNR? Aceasta reprezinta o despagubire ceruta in anul 1983 de BNR in baza Decretelor 244/1978 si 210/191960 si reprezinta ... (vezi toată discuția)