avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

fratele meu a luat mai multe credite pe firma la care a fost asociat unic, intre timp el a decedat... in dosarul de executare figureaza firma, fratele meu si sotia acestuia, as dori sa stiu daca sotiei fratelui meu i se poate imputa toata suma creditata si daca executorul se poate indrepta spre mostenirea pe care trebuie sa o primesca fiica minora a fratelui meu ea fiind reprezentanta a fiicei sale, va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 15:20, 2 Octombrie 2012
Daca au acceptat mostenirea, mostenitorii au dobandit si debitele defunctului. Astfel, sotia si fiica fratelui dumneavoastra sunt acum debitorii bancilor pentru creditele garantate cu aval sau fidejusiune de fratele dumneavoastra.
imi cer scuze cred ca nu am explicat corect, mostenirea despre care vorbesc este de la tatal meu, care intre timp a decedat si el, deci mostenirea aceasta banuiesc ca se imparte intre mine fiica sa si nepoata minora ramasa de la fratele meu, deci executorii se pot indrepta spre nepoata mea? sau ea poate accepta mostenirea de la tatal meu fara sa faca succesiune dupa fratele meu?
La mostenirea tatalui dvs, nepoata nu poate veni decat prin reprezentarea tatalui. Asadar nu poate sa nu acccepte mostenirea dupa fratele dvs, dar sa il reprezinte la mostenirea dupa bunic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenire între fratele supraviețuitor nepoata și cumnata MagdalenaMariaGrosu MagdalenaMariaGrosu Trei frați, Mare, Mijlociu, Mic. Cel Mic, necăsătorit și fără copii (\\"singur\\") moare și rămâne apartamentul lui după el. La scurt timp moare ... (vezi toată discuția)
Mostenire CRISdas CRISdas Buna ziua, va rog am o nelamurire, tatal meu a decedat acum o luna, pentru succesiune sunt eu si nepoata minora care vine prin reprezentare in locul fratelui ... (vezi toată discuția)
Cote mostenire CRISdas CRISdas fratele meu a decedat acum un an,a ramas sotia lui si fata lor minora, acum si tatal meu a decedat, vreau sa stiu ce cote revin fiecaruia dupa decesul tataui ... (vezi toată discuția)