avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita fidejusor
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita fidejusor

Buna ziua ,
Am luat pe societate o linie de credit de 55.000 lei de la Banca , avand drept fidejusor o ruda a mea. Nereusind sa platesc ratele , banca a dat spre recuperare datoria catre sc srl , care ma conditioneaza sa platesc toata suma la care s-au acumulat penalizari, cheltuieli de executare , etc in 6 luni , altfel scoate la vanzare apartamentul fidejusorului. M-ar ajuta cu ceva daca as trimite catre Banca o cerere de reesalonare pe o perioada mai lunga , pt ca ma tem ca daca accept reesalonarea de 6 luni si nu pot plati ratele se ajunge tot la executarea silita. Va rog dati-mi un sfat . Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 2 Octombrie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: AV. Cristina Oltea Petrescu , Avocat 15:58, 2 Octombrie 2012
esalonarea se face de comun acord. puteti trimite orice propunere doriti dvs dar va fi conditionata de acordul creditorului. daca acesta o va refuza, nu va ramine decit sa asistati la executarea silita.
Va recomand sa faceti propunerea de a achita debitul intr-o perioada mai lunga catre firma de recuperare creante. In cazul in care dosarul va ajunge la executorul judecatoresc puteti sa incercati sa va asumati un angajament de plata catre acesta, executorul nefiind insa obligat sa il accepte. Daca va fi declansata executarea silita impotriva dvs si a fidejusorului aveti deschisa calea contestatiei la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru recuperare credit banca Creativevo Creativevo Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie: In 2007 am contractat un credit de nevoie personale in val de 55.000 lei pentru care am ... (vezi toată discuția)
Pasii executarii silite lalanec lalanec Am si eu o mare rugaminte, poate ma ajutati........ Nu lucrez, nu pt ca nu as vrea, dar nu-mi gasesc nimic, cel putin deocamdata. Tot sper, pun cv-uri peste ... (vezi toată discuția)
Rezilierea contractului de credit olga vasile olga vasile Am facut un credit de refinantare in 2006,acum fiind in imposibilitate de plata.Am avut de doua ori accept de reducere cu 50% pe o perioada de 6 luni a ... (vezi toată discuția)