avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... adeverinta medicala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

adeverinta medicala

Am avut concediu medical pentru aceeasi boala din data de 18.08.2011 pana in 31.05.2012. Din data de 01.06.2012 am inceput serviciul. Intr-o zi am avut gripa si nu m-am putut misca din pat. Am ajuns la doctor care mi-a spus ca nu imi poate elibera medical pentru ca am mai mult de 183 zile, si mi-a dat o scutire medicala pentru o saptamana. Este ok? Precizez ca sunt functionar public.

Alte discuții în legătură

Concediu medical Florys12 Florys12 Buna seara. Am avut copilul de 9 ani internat în spital 2 zile. A trebuit să stau însoțitor si am platit 18 lei. Fișa de internare este pe numele ... (vezi toată discuția)
Concediere in timpul concediului de maternitate alinafgs alinafgs am o problema delicata: am lucrat cu acte in regula pe o perioda de 2 ani la o firma .incepand din 17.12.2010 pana in 11.06.2012 in acest timp am nascut.firma ... (vezi toată discuția)
Plângere împotriva medicului de familie Adriana0780 Adriana0780 Unde pot depune plângere împotriva medicului de familie cu un comp lipsit de resp fata de pacientii cu urgnete si sarcina cu avort spontan. ( si-a blocat ... (vezi toată discuția)