avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita pt un contract de telefonie mobila
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita pt un contract de telefonie mobila

in 2004 nu am respectat un contract de abonament ,intre timp m am mutat,am ramas fara serviciu si timp de 5 ani de zile nu am primit nici un semn,apoi am primit comunicare de la executor ca am de plata 1359 lei ,datoria plus rezilierea,dar si penalitati in val de aprox 14000 lei,sume care m-au speriat.Din dec 2010 am poprire pe salariu si am platit 5200 din total datorie ,dar m-a sunat firma de avocatura ca mai am 19000 de plata,in ritmul asta o sa platesc pana la pensie,mai e cineva in situatia mea?nu am nici o solutie sa platesc mai putin?as avea sanse sa angajez un avocat?
Cel mai recent răspuns: lechioiuionel , utilizator 22:28, 2 Octombrie 2012
Dvs cunoasteti exact sursele si resursele dvs financiare pentru a va angaja aparator
Prioritar este sa analizati cu responsabilitate daca se impune in situatia existenta angajare de aparator care in unele situatii nu genereaza decat costuri suplimentare fara materializarea interesului care a determinat actiunea in instanta
Ar trebui totodata sa verificati cu atentie datele problemei pentru ca exista posibilitatea sa fi intervenit prescrierea
dar la cat timp intervine prescrierea?sunt bugetar,va dati seama ca nu-mi pot permite cheltuieli in plus,as vrea macar sa am habar despre ce e vorba,poate mai pot salva ceva din total.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament neplatit telefonie mobila kittysor kittysor In anul 2001 am facut cu firma pe atunci [editat] acum [editat] un contract de abonament telefonie mobila! Din diverse motive am ajuns sa nu mai pot plati ... (vezi toată discuția)
Conditionare vanzare apartament de acordul asociatiei de proprietari? vasilie vasilie Buna seara, As vrea sa va rog sa imi spuneti daca exista vreo dispozitie legala conform careia vanzarea unui apartament proprietate personala este ... (vezi toată discuția)
Abonament cosmote miha_danna miha_danna Buna ziua! am si eu o problema. in 2007 mi-am facut un abonament la cosmote pe numele meu (ma angajasem la un partener cosmote si aveam anumite beneficii) pe ... (vezi toată discuția)