avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care sunt pasii de urmat intr-o situatie de telenovela?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care sunt pasii de urmat intr-o situatie de telenovela?

Buna seara.
Am si eu o problema dificila:
mama mea este divortata, dar a trait in concubinaj 30 de ani cu un barbat, in casa ei parinteasca.
Acesta a divortat de abia in urma cu cinci ani si a cedat totul nevestei sale. Mama l-a primit in spatiu, cu toate acestea, demult si el are domiciliul acolo.
Mai mult, in urma cu trei ani, nepotii mamei au dat-o in judecata, ea i-a despagubit, casa a devenit a ei, iar ea mi-a dat-o mie - donatie cu clauza de intretinere doar pentru ea.
Acum, mama s-a imbolnavit, a avut un accident vascular si trebuie sa o mut la mine. (la 100 de km de casa ei)..dar ce fac cu el?
Mai ales ca a si lovit-o, isi aduce copiii care iau de toate de pe acolo, o pune sa munceasca etc.

Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Varisa Bogdan , Consilier juridic 23:15, 2 Octombrie 2012
mutatia a fost facuta in baza nui contract de comodat sau de inchriere?oricum mama trebuie sa rezulieze contractul,apoi evacuai

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de evacuare concubin marica85 marica85 Buna ziua! Va rog sa va dati o parere cu privire la problema mea. Mama a murit in urma cu trei ani, tata la fel in urma cu 26 ani. Dupa cativa ani de la ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor in timpul divortului DanaMaria16 DanaMaria16 Buna ziua. Sa va prezint speta mea. Am parasit domiciliul conjugal impreuna cu copilul (10 luni) in iulie 2016. Am intentat ordonanta presedentiala si divort ... (vezi toată discuția)
Mama, eu și sora mai mare. Tatăl meu a murit în urma cu 25 ani dar nu am făcut taxa de succesiune.In casa părintească a rămas mama. După ceva timp mama a găsit o persoana și a ... (vezi toată discuția)