avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri nerambursabile pentru incalzire si iluminat ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri nerambursabile pentru incalzire si iluminat persoane fiaice

Buna seara!
In primavara vreau sa ma apuc de constructia unei case si m-am tot gandit la aceste fonduri europene...M-ati putea spune pasii care ar trebui parcursi sau un site care sa fie la zi cu aceste informatii.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters166859 , utilizator 08:23, 3 Octombrie 2012
Decat eu stiu nu exista fonduri europene pentru asa ceva, doar s-a deschis programul "casa verde", ce anul aceasta s-a amanat, cu fonduri diin bugetul intern al ministerul mediului, ce au fost aprobate pentru anul aceasta si acum doi ani. Uitati-va aici: [ link extern ] .
Fonduri europene nerambursabile destinate acoperirii nevoilor persoanelor fizice nu exista, Toata ideea acestor fonduri este centrata in jurul sprijinului pentru dezvoltarea economica a unei zone,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantari nerambursabile pentru infiintare firma lavitahi lavitahi Buna ziua, M-ar interesa daca sunt finantari nerambursabile pentru infiintarea unei firme avand domeniul de activitate \"administrare imobile\". In prezent ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru deschiderea unei firme cretu13 cretu13 Sunt absolvent de ASE si as dori sa infiintez o firma as dori sa stiu daca as putea accesa fonduri nerambursabile? (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile Eugenia1970 Eugenia1970 Buna ziua, as dori sa stiu daca un cabinet de stomatologie poate accesa fonduri europene nerambursabile necesare pt a trata persoane defavorizate ( copii din ... (vezi toată discuția)