avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare autoturismn pe alt nume decat cel din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare autoturismn pe alt nume decat cel din contract

Am achizitionat o masina second-hand din germania, iar contractul de vanzare-cumparare este pe numele meu insa am vrea sa facem inmatricularea pe numele sotului meu. Se poate face acest lucru, si daca da, ce anume implica.
Masina are numere provizorii si urmeaza sa mergem la RAR pentru autentificare.

Alte discuții în legătură

Transport marfa personala cu numere provizorii de olanda. mihaelaAN mihaelaAN As dori sa stiu daca ma poate lamuri cineva in urmatoarea problema,deoarece incerc sa aflu un raspuns dar nu gasesc nimic concret si am intrebat si un avocat ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto gabydutescu gabydutescu Buna seara,am cumparat o masina second-hand de la cineva adusa din germania si urmeaza sa o inscriu eu pe numele meu (eu fac RAR taxa prima inmatriculare etc.) ... (vezi toată discuția)
Probleme cu inmatricularea marius 234 marius 234 Buna ziua ! am o problema tare complicata cu inmatricularea unei motociclete.Anul trecut am cumparat o motocicleta second hand de la o societate comerciala de ... (vezi toată discuția)