avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cadastru - modificare fara autorizatie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cadastru - modificare fara autorizatie

Fiind necesara actualizarea cadastrului imobilului pe care il detin in proprietate, m-am lovit de urmatoarea problema:nu pot depune actele la OCPI deoarece am o modificare fara autorizatie( cu 11 ani in urma am demolat o magazie)
Intrebarea mea este cui trebuie sa ma adresez, in ce forma pentru a legaliza aceasta modificare?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:01, 3 Octombrie 2012
Trebuie sa va adresati serviciului specializat din cadrul autoritatii publice locale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura actualizare cadastru ContSters263719 ContSters263719 Pentru o actualizare de cadastru(din cauza unei modificari efectuata cu 11 ani in urma ,din graba, fara autorizatie) ma pot adresa printr-o cerere de ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare autorizatie popa remus popa remus Vreau sa demolez un imobil casa de locuit,construit in anii30,si ma lovesc de o problema!Mergand la primarie pt a obtine autorizatia de demolare, mi s-a ... (vezi toată discuția)
Cadastru in urma unei modificari ContSters267106 ContSters267106 In cazul unui imobil proprietate privata cu cadastru si intabulare legale, daca s-a efectuat o modificare care nu modifica limitele proprietatii fata de cele ... (vezi toată discuția)