avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi asociat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi asociat

buna ziua, as vrea sa stiu daca asociatul minoritar, cere detine o proportie de 30% are dreptul de a face angajari, ideea este ca acea persoana a incheiat un contract de munca, iar dupa ce s-a intors din medical angajata respectiva, a concediat-o si nu mai vrea sa-i dea somaj pe motiv ca daca ea i-a facut contract, tot ea are dreptul sa nu-i dea somaj...cert e ca nu e legal ce face...insa nimeni nu-i face nimic...multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:15, 3 Octombrie 2012
Somajul nu este acordat de catre angajator .. somajul se acorda de catre stat in conditiile in care sunt indeplinite anumite cerinte prevazute de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj - perioada de proba princessa princessa Buna ziua, in prezent sunt somer si as vrea sa obtin ceva lamuri in legatura cu un contract de munca. Patronul mi-a facut un contract de munca, fara a-mi ... (vezi toată discuția)
Cim nul? eujad eujad daca la angajare , nu mi-a fost prezentat certificat medical si nici ulterior, dar toti salariatii sunt \"Verificati \" de catre medicul de medicina muncii, ... (vezi toată discuția)
Concediere nelegala dutu69 dutu69 Doresc sa actionez in instanta societatea pentru concediere nelegala. Am primit preaviz incepand cu data de 9.01.2009. Contractul de munca va inceta in ... (vezi toată discuția)