avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Initiativa incetarii CIM dupa formare profesionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Initiativa incetarii CIM dupa formare profesionala

Buna ziua,

In cazul in care angajatorul initiaza participarea unui angajat la un curs de formare profesionala si isi respecta toate obligatiile legale (plata integrala a salariului, desi cursul se face cu scoaterea partiala a angajatului din activitate, plata integrala a cursului) dar la sfarsitul cursului nu incadreaza salariatul pe un post aferent cursului urmat, acesta continuandu-si activitatea pe acelasi post, in aceste conditii mai este valabila specificatia din actul aditional de formare profesionala conform careia angajatul nu poate avea initiativa incetarii CIM?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:30, 3 Octombrie 2012
Da, este valabila acea prevedere din actul aditional ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu formare profesionala cu cim pe perioada determinata timcyke timcyke M-ar interesa daca pot sa solicit concediu de formare profesionala daca am cim pe perioada determinata, avand in vedere prevederea Codului muncii ca angajatul ... (vezi toată discuția)
Semnarea de act aditional alexa26 alexa26 Buna ziua, sunt salariat intr-o firma multinationala. mi s-a propus o formare pentru a avansa pe un alt post, formare care costa 5500€. pentru aceasta ... (vezi toată discuția)
Clauza de scolarizare in cim tiliuta tiliuta buna ziua, asi dori sa stiu in ce situatie ma aflu daca incalc o clauza de scolarizare pe care o am prevazuta in cim :``angajatul dispune de formare ... (vezi toată discuția)