avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... declaratie de conformitate, certif. de calitate, ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

declaratie de conformitate, certif. de calitate, certif. de garantie.. cum le obtin?

Am nevoie de aceste acte si nu stiu cum sa le obtin, la ce institutie trebuie sa apelez si care e procedura? ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat !
Acestea le obtineti de la producatorul, distribuitorul sau vanztorul bunurilor in discutie.
Ideea e ca producatorul este clientul meu, si are nevoie de aceste certificate pentru a exporta marfa. De aceea ma intereseaza procedura de a le obtine. Stiti cumva cum le pot obtine? Cui trebuie sa ma adresez?
Ce produce, ma rog? Piese auto, betoane, cereale, altceva?
materiale textile
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Export piese auto in rusia si republica moldova tertius tertius Firma mea se ocupa cu comert online de piese auto.Doresc sa fac export de piese auto in Rusia si Rep Moldova la cativa clienti societati comerciale care se ... (vezi toată discuția)
Import china Claudiu Dinu Claudiu Dinu Buna ziua. As dori un sfat cu privire la importul de usturoi, ciuperci si alte produse de acest gen din China, sau daca ma puteti indruma unde sa ma interesez ... (vezi toată discuția)
Garantii - persoana juridica - reparatii folosind piese folosite catalin.andronic catalin.andronic Dupa defectarea unui produs de mai multe ori in interval de cateva saptamani (a cedat aceeasi piesa inlocuita) am aflat ca la reparatii se folosesc piese ... (vezi toată discuția)