avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie pt cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie pt cresterea copilului

buna ziua,

va rog sa-mi spuneti daca exista vreo modelitate prin care sa imi achit datoriile catre stat pt a putea beneficia de indemnizatie pt cresterea copilului.In prezent nu am un loc de munca si sunt insarcinata in 5 saptamani si as vrea ,daca exista aceasta posibiliate,sa platesc personal acele sume datorate catre stat de un angajator.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: catalinaxyz , utilizator 19:18, 3 Octombrie 2012
va multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pana la varsta de 2 ani esanu doina esanu doina 1.Mama nu a fost angajata inainte de nasterea copilului. Are dreptul la o indemnizatie in perioada de crestere copil pana la 2 ani ? 2. In situatia de mai ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil catalinhabet catalinhabet Detin o Intreprindere Individuala de 3 ani si primii ani am fost pe pierdere si ultimul an pe profit. Sotia nu este angajata si vreau sa stiu daca pot primi eu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu crestere copil andra171988 andra171988 Buna ziua, As dori sa stiu, daca eu ca mama care nu am lucrat, in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului, pot beneficia de indemnizatie crestere copil, ... (vezi toată discuția)