avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodia comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodia comuna

Buna ziua! As dori sa-mi spuneti ce inseamna custodia comuna, la ce situatii se refera mai precis!Unde gasesc un text de lege care sa ma lamureasca exact asupra custodiei, situatiilor la care se refera acest termen?
Cel mai recent răspuns: corneliulipa , utilizator 18:12, 3 Octombrie 2012
Multumesc mult! Este in vigoare acest nou cod civil? Adica informatiile din acest text se aplica si anul acesta sau de la anul?
din oct 2011 :)
ce va intereseaza mai exact ?
Ma interesa deciziile majore si cele minore, care sunt, si mai ales daca sunt scrise in vreun text legal, daca sunt delimitate exact! Acum am inteles si va multumesc pt informatiile date!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce e de fapt dreptul parintesc comun??? soangher soangher Am si eu o mare dilema avand in vedere ca legile astea se cam bat ele cap in cap :( ...mentionez ca am fost casatorita,din aceasta casatorie am o fata iar la ... (vezi toată discuția)
Probleme custodie copil PAVEN ANA MARIA PAVEN ANA MARIA As dori sa va cer sfatul intr-o problema de familie. Sora mea a divortat in urma cu doi ani obtinand custodia deplina asupra copilului , care anul acesta ... (vezi toată discuția)
Drept tutelar pablo68 pablo68 Buna ziua.am o problema privind custodia (germ. sorgerecht ) la 3 copii asadar pe scurt: sunt acum doar cetatean german - de origine romana din brasov ... (vezi toată discuția)