avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Societatea a contractat un credit care a fost garantat cu un teren pe care este amplasata o constructie,proprietatea societatii.In momentul de fata suntem in faza de executare silita,datorita neachitarii creditului.
Confruntand actele de la Cartea funciara cu realitatea de pe teren(facand masuratori),observ ca pe terenul existent pe extrasul CF,nu exista nicio cladire,cladirea fiind faptic amplasata pe terenul vecin.
V-as ruga,sa ma sfatuiti ce demersuri legale ar trebui sa fac in momentul de fata.Bineinteles ca dorinta mea ar fi sa opresc in ceva mod executarea .
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 21:50, 4 Octombrie 2012
aţi putea întârzia/stagna acea executare, formulând şi depunând de îndată o CONTESTAŢIE la executare, motivând că terenul pt. garantarea creditului se află sub acea construcţie (nu aţi precizat dacă acel teren vă aparţine sau nu) şi nicidecum în altă parte.Ca dovadă/probă a susţinerii contestaţiei dvs. invocaţi şi anexaţi acel Extras de C.F.
Precizez: terenul ipotecat nu este cel de sub constructie.Constructia este situata pe un teren care nu este al societatii.
1) plătiți URGENT o anumită sumă în CONTUL creditorului și solicitați în scris negocieri cu creditorul pt reeșalonări termene viitoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca teren fara constructie razvan11catalin razvan11catalin Buna ziua! Am urmatoarea dilema: cineva, o societate X a contractat un credit de la o banca - creditul a fost garantat cu un teren. Dupa semnarea contractului ... (vezi toată discuția)
Firma in faliment - constructie cu garantie ContSters159316 ContSters159316 o firma a realizat constructia unei cladiri de birouri ,a dat garantie pe 5 ani cu plata anuala a unei cote din banii retinuti garantie - ex 5000 euro / ... (vezi toată discuția)
Cladire pe terenul meu pgeorgeta98 pgeorgeta98 buna ziua Sunt intr-o situatie bizara, poate are cineva un sfat: pe terenul meu exista o cladire a unei firme care a intrat in insolventa si a fost radiata. ... (vezi toată discuția)