avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract telefonie mobila

Buna ziua.

Intampin dificultati cu privire la rezilierea unui contract cu operatorul de telefonie Orange Romania.

Problema sta in felul urmator:

In data de 22/09/2011 am achizitionat un telefon de la Orange si am incheiat un nou contract cu ei valabil 12 luni iar pe contract este specificat ca "noua perioada minima contractuala incepe de la data intrarii in vigoare a prezentului act aditional"

Ieri am luat legatura cu reprezentantii Orange in vederea rezilierii contractului iar acestia mi-au spus ca mai am 8 luni perioada contractuala, dar conform actului aditionat, contractul dintre mine si ei s-a incheiat in 22/09/2012 . Tot odata, mi-au spus ca se poate rezilia contractul doar daca achit valoarea abonamentului inmultit cu numarul de luni ramase si nu pot pastra numarul de telefon.

As dori sa stiu ce pot face pentru a rezilia acest contract si sa imi pastrez si numarul de telefon.
Cel mai recent răspuns: ContSters256555 , utilizator 15:45, 4 Octombrie 2012
Nimeni nu ma poate ajuta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament orange elkecri elkecri Buna ziua, Am avut un pfa pe profesii liberale si abonament la orange pe cabinet.Am inchis pfa-ul si am cerut rezilierea contractului cu trecerea pe cartel ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange romania Robert Marian Robert Marian Dragi colegi ma puteti ajuta sa imi intocmesc o cerere cu suport juridic pe care sa o depun la Orange Romania si sa imi reziliez contractul cu ei. Pe scurt, in ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament orange fara plata gale ciprian gale ciprian as vrea sa stiu daca pot rezilia contractul de la orange in baza noi legii fara sa le platesc nici un leu (vezi toată discuția)