Am avut un card oferta de la banca Tiriac,l-am achitat,dar saptamana aceasta cind m-am dus la banca sa fac un imprumut mi s-a spus ca nu pot deoarece ficurez ca rau platnic ,la un card,m-am dus la banca la Tiriac,mi s-a spus ca mai aveam o restanta de 99 ron,restanta de care nu stiam,in sfirsit am achitat tot ce mi s-a spus adic 500 ron...de la 99 ron,si am cerut sa fiu scoasa din baza de date sa pot sa fac un imprumut,sa mi se dea o dovada la mina ca am achitat,mi s-a raspuns ca sint scoasa din baza de date a doua zi,apoi dupa 30 zile apoi nu ca dupa 4 ani,cum trebuie sa procedez.....de ce bancile nu te anunta cind ramii restanta la ele,,,,in schimb i-ti trimit tot felul de oferte sa te prinda sa faci imprumut,cum trebuia procedat ca sa ma scoata din baza de rai platnici,va multumesc.
Depuneti o cerere in scris la banca, solicitati ca aceasta sa va scoata din lista datornicilor, apoi daca primiti un raspuns negativ sau niciunul, depuneti o plangere/sesizare la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), dar si protectia consumatorului (ANPC), aceste institutii pot solicita bancii retragerea dvs din Birou.