avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... scoaterea de la rai platnic
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

scoaterea de la rai platnic

Am avut un card oferta de la banca Tiriac,l-am achitat,dar saptamana aceasta cind m-am dus la banca sa fac un imprumut mi s-a spus ca nu pot deoarece ficurez ca rau platnic ,la un card,m-am dus la banca la Tiriac,mi s-a spus ca mai aveam o restanta de 99 ron,restanta de care nu stiam,in sfirsit am achitat tot ce mi s-a spus adic 500 ron...de la 99 ron,si am cerut sa fiu scoasa din baza de date sa pot sa fac un imprumut,sa mi se dea o dovada la mina ca am achitat,mi s-a raspuns ca sint scoasa din baza de date a doua zi,apoi dupa 30 zile apoi nu ca dupa 4 ani,cum trebuie sa procedez.....de ce bancile nu te anunta cind ramii restanta la ele,,,,in schimb i-ti trimit tot felul de oferte sa te prinda sa faci imprumut,cum trebuia procedat ca sa ma scoata din baza de rai platnici,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:44, 4 Octombrie 2012
Depuneti o cerere in scris la banca, solicitati ca aceasta sa va scoata din lista datornicilor, apoi daca primiti un raspuns negativ sau niciunul, depuneti o plangere/sesizare la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), dar si protectia consumatorului (ANPC), aceste institutii pot solicita bancii retragerea dvs din Birou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot iesi din banca de date rau platnici Matei Elisabeta Matei Elisabeta Am avut un card de cumparturi la raifazen cu suma de 1800lei din cauza unor neintelegeri cu banca in privinta dobanzi la un mo.ent dat nu l am mai achitat iar ... (vezi toată discuția)
Am ajuns in biroul de credite din cauza unui card de debit aldoiu_cristina aldoiu_cristina In perioada studentiei am fost nevoita sa imi fac un card la o anumita banca. Problema este ca din comisioane m-au trimis in biroul de credite. Acum vreau sa ... (vezi toată discuția)
Iesirea din crb Gabriela Dirtu Gabriela Dirtu In 2003 eu si sotul meu aveam imprumut la Banca. In 2004 sotul meu a fost aresta si datoria lui mi-a revenit mie care ramasesem cu un salariu de 10 mil. la ... (vezi toată discuția)