avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecin ce ma reclama in continuu (administratorul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecin ce ma reclama in continuu (administratorul blocului)

Buna ziua, locuies de cateva luni intr-un bloc, iar sub mine locuieste administratorul blocului, care are o imensa placere sa ma ameninte(fost maior in armata), si sa cheme de fiecare data politia pentru ca "ma deranjeaza muzica pe care o asculti si deranjezi tot blocul". am vorbit cu ceilalti vecini daca sunt deranjati, iar nici unul nu mi-a consirmat acest lucru.
Deja politia a venit de 2 ori la usa blocului, prima data la ora 18.30 si au plecat, fara sa imi de-a avertisment/amenda, iar a 2-a oara in jur de 23.00 pentru ca ascultam in surdina.
Ce pot face in acest caz pentru ca sunt mai multe lucruri care ma deranjeaza:
1) politia vine degeaba de fiecare data,
2) am fost amenintat de sotia acestuia ca o sa imi de-a foc,
3) nu pot sa dau drumul la televizor, sau sa ascult muzica.
4) politia poate veni la tine si in afara orelor de liniste?


Daca eu imi primesc o amenda, termen de 24 ore pai pot primi si altele pe acelasi motiv?
Cumpăraţi căşti şi ascultaţi muzică doar ptr dv.stră la ce volum doriţi. Dacă sunt in vârstă probabil că sunt deranjaţi, sau poate chiar este tare sonorul iar dv.stră nu vă daţi seama. La bloc pereţii sunt f.subţiri.
Încercaţi să purtaţi o discuţie politicos, să stabiliţi un program de comun acord, să le explicaţi că ptr dv.stră muzica şi tv.ul sunt un rău necesar şi să le solicitaţi politicos să vă respecte şi dv.stră această plăcere, măcar la orele care nu sunt stabilite de lege ca fiind ore de linişte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini biancagabriela2018 biancagabriela2018 Buna ziua, In timpul liber ascult muzica, poate cateodata exagerez cu volumul, nu se intampla mereu, insa vecinilor mei pensionari nu le convine , nu pot ... (vezi toată discuția)
Hartuire din cauza muzicii Ovy77 Ovy77 Buna ziua, Ne-am mutat de curand intr-un imobil contruit nou, si de ceva timp unul dintre vecini ne agaseaza des venind la usa cand ascultam muzica. ... (vezi toată discuția)
Vecin asculta muzica intre orele 18-21 on64 on64 Buna ziua. Am o problema cu un vecin de bloc care asculta muzica, aceasta auzindu-se si la mine in camera, nu foarte tare, insa pe mine ma deranjeaza. Nu ... (vezi toată discuția)