avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... locuinta familiala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

locuinta familiala

Detin o casa mostenita de la parintii mei. In aceasta casa nu sta nimeni de aproape 2 ani, eu cu sotia si copilul am locuit in alta parte. In schimb toti figuram la acea adresa.
Sotia a decis sa cumpere un apartament doar pe numele ei, de aceea am mers la notar si am facut separatie de bunuri (eu nu am dreptul la apartamentul ei ea nu are pretentii la casa) Dar casa a ramas locuinta de familie.
Acum desi ea locuieste singura in acel apartament impreuna cu copilul nu vrea sa schimbe locuinta familiala numai asa ca sa-mi creeze greutati.
Eu as vrea sa renovez casa iar ea nu este de acord spunand ca semneaza doar daca o vand si sa ii dau si ei din bani.
Ce pot face in acest caz, cum pot sa scot casa din locuinta familiala, mentionez ca nu suntem divortati.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Octombrie 2012
kromred, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 13:32, 1 Noiembrie 2012
Lucrari de renovare a casei puteti face si fara consimtamantul ei. Nu puteti in schimb vinde bunurile din casa, ori casa in sine fara consimtamantul ei scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat, va rog-evacuare tolerat Beeba Beeba Buna ziua, am si eu o problema. Bunicii din partea mamei au un apartament, casa si teren la tara. In apartament au locuit inca de la inceput matusa mea(sora ... (vezi toată discuția)
Divort amiabil, minori, prima casa DanRoibu DanRoibu Buna ziua, Ma aflu in ingrata pozitie a unui divort. Avem doi copii minori cu varstele de 6 si respectiv 2 ani. Deasemenea, apartament prin Prima Casa, de ... (vezi toată discuția)
Drepturi locuinta Corina1982 Corina1982 Buna ziua! Mama mea vrea sa cumpere o locuinta. Si-ar dori sa imi ramana mie dupa moartea ei. Daca o cumpara pe numele ei, exista vreo clauza notariala in care ... (vezi toată discuția)