avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Fara domiciliu in Romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Fara domiciliu in Romania

Buna ziua,
Din noiembrie 2011,de cand am vandut apartamentul proprietate personala nu mai am domiciliu in Romania, dar CI-ul mai este valabil pe acelasi domiciliu.Intre timp m-am stabilit intr-o tara din UE si am obtinut rezidenta (locuiesc cu chirie conform contractului incheiat intre mine si proprietar pe o perioada nedeterminata,aprox.3-4 ani),cum pot intra in posesia formularului S1pentru asigurari de sanatate si pentru procurarea de medicamente indispensabile...hipertensiune si diabet.Mentionez faptul ca pensia o primesc pe card in Romania si scot banii la ATM in tara unde locuiesc.Doresc un raspuns cat mai concis eventual exemplificat cu formulare,MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:09, 4 Octombrie 2012
Documentul portabil S1 va fi emis în locul formularelor E106, E109, E120 si E121. Intrati pe linkul [ link extern ] .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noile formulare europene a1 si s1 JohnsonCR JohnsonCR Sunt sofer profesionist si muncesc pe baza unui contract de munca inregistrat in Estonia, la o companie din Danemarca. Prin natura munci, strabatem toata ... (vezi toată discuția)
Formular s1 Adam05 Adam05 Buna ziua ! Rugamintea mea este sa ma ajutati cu un sfat deoarece nu stiu ce pasi sa urmez pentru a avea acest formular S1 pentru stabilirea in Suedia.M-am ... (vezi toată discuția)
Formularul e 109 costin alina costin alina Eu si familia mea(sot si copil) urmeaza sa locuim intr-o tara din UE iar pentru a ne inregistra in acest stat acestia au cerut unul din formularele europene ... (vezi toată discuția)