Buna ziua,
Din noiembrie 2011,de cand am vandut apartamentul proprietate personala nu mai am domiciliu in Romania, dar CI-ul mai este valabil pe acelasi domiciliu.Intre timp m-am stabilit intr-o tara din UE si am obtinut rezidenta (locuiesc cu chirie conform contractului incheiat intre mine si proprietar pe o perioada nedeterminata,aprox.3-4 ani),cum pot intra in posesia formularului S1pentru asigurari de sanatate si pentru procurarea de medicamente indispensabile...hipertensiune si diabet.Mentionez faptul ca pensia o primesc pe card in Romania si scot banii la ATM in tara unde locuiesc.Doresc un raspuns cat mai concis eventual exemplificat cu formulare,MULTUMESC ANTICIPAT
Formular s1
Adam05
Buna ziua !
Rugamintea mea este sa ma ajutati cu un sfat deoarece nu stiu ce pasi sa urmez pentru a avea acest formular S1 pentru stabilirea in Suedia.M-am ... (vezi toată discuția)
Formularul e 109
costin alina
Eu si familia mea(sot si copil) urmeaza sa locuim intr-o tara din UE iar pentru a ne inregistra in acest stat acestia au cerut unul din formularele europene ... (vezi toată discuția)