Buna ziua o intrebare va deranjez,,,Parinti mei sunt divortati de 24 de ani ,,prin divort mama mea a cistigat casa avind atunci 2 copii minori ,,in timpul divortului ne-a ars casa ,,unde ne-a dat locuita sociala pina la repararea casei ,,,mama mea a facut demersuri la primarie sa cistige casa data de primarie ,,in timpul acesta nu a mai vrut sa faca partaj la casa arsa lasind prin declaratie scrisa la tribunal ,,care este si acum la dosar tatalui meu tot cu conditia ca locuinta sa nu se poata vinde ,,astfel raminind la cei 4 copii dupa moartea lui ,,curind a murit tata si mama sustine ca detine o parte din locuinta dupa moartea lui ,,daca nu s-a inteles cu nici unu dintre noi ca nu are drept la locuinta doar cei patru copii ,,a inaintat proces de uzcapiune pentru a avea drept la locuinta ,,mentionez ca nu are 10 ani in care a stat in ea are 8 si se poate demonstra cu actele de buletin si la politie.Este posibil sa aibe drept la locuinta respectiva acum dupa atitia ani ?Am foarte multe declarati la primarie si la politie unde a facut ea cu mult timp in urma aprobate de primarie ca nu locuieste la adresa casei arse ,,,Credeti ca as putea pune asa ceva la dosar dovezi ca nu a locuit de 24 de ani doar ultimi 8 ani in acea locuinta ?Poate instanta sa faca o constatare cu acele probe si sa nu ii dea drept de locuit ?Normal nu o da nimeni afara dar sustine ca este casa ei si nu vrea sa accepte idee ca greseste .Ce ma sfatuiti sa fac ?Eu pot dovedi si cu acte si cu martori 100 .Noi inca suntem in proces si nu stiu ce sa fac ...multumesc anticipat