Bunica mea a decedat in 1987,a ramas mama mea si inca doi frati.
Mostenirea nu a fost dezbatuta dupa bunica . Bunica a detinut o proprietate in oras compusa din casa (pe care a adus-o de la tara) si teren 500 pm cumparate pe chitanta de mana . Mama si inca un frate a decedat.Amai ramas in viata sotia celui decedat si unul care a stat in curte cu bunica ,si care ar vrea sa ia tot.Nu ne arata actelechitanta,nimic) vrea ca in cadrul unei actiuni in uzucapiune sa ia totul,a asteptat sa moara si mama mea si copii proprietarului de unde a cumparat bunica. Actiunea a introdus-o impotriva unei nepoate a fostilor proprietari ,nepoata are cca 30 de ani..
Noi in calitate de nepoti putem dezbate succesiunea dupa bunica daca nu s-a facut atunci?
Avem martora pe sotia in viata a fratelui decedat si alte rude mtusi care stiu ca acolo a cumparat bunica si casa a fost a ei.
Mama a cumparat de la mama ei imobilul respectiv pe o chitanta sub semnatura privata fara sa faca acte? De ce ni interveniti in actiunea introdusa de catre cel ce a stat cu bunica in curte .Sigur ca puteti face succesiunea de pe urma bunicii si de pe urma mamei si acelorlalti mostenitori decedati. Trebuie sa vedeti care au fost actele de proprietate ale bunicii. Solicitati la impozite si taxe in vederea dezbaterii succesiunii , un istoric de rol fiscal in care sa fie mentionate actele de proprietate si solicitati copii conforme cu cele din arhiva. Din ce spuneti reiese ca nici bunica nu avea acte in forma autentica.