avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire bunica decedata in 1987
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire bunica decedata in 1987

Bunica mea a decedat in 1987,a ramas mama mea si inca doi frati.
Mostenirea nu a fost dezbatuta dupa bunica . Bunica a detinut o proprietate in oras compusa din casa (pe care a adus-o de la tara) si teren 500 pm cumparate pe chitanta de mana . Mama si inca un frate a decedat.Amai ramas in viata sotia celui decedat si unul care a stat in curte cu bunica ,si care ar vrea sa ia tot.Nu ne arata actelechitanta,nimic) vrea ca in cadrul unei actiuni in uzucapiune sa ia totul,a asteptat sa moara si mama mea si copii proprietarului de unde a cumparat bunica. Actiunea a introdus-o impotriva unei nepoate a fostilor proprietari ,nepoata are cca 30 de ani..

Noi in calitate de nepoti putem dezbate succesiunea dupa bunica daca nu s-a facut atunci?
Avem martora pe sotia in viata a fratelui decedat si alte rude mtusi care stiu ca acolo a cumparat bunica si casa a fost a ei.
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 00:40, 8 Octombrie 2012
Mama a cumparat de la mama ei imobilul respectiv pe o chitanta sub semnatura privata fara sa faca acte? De ce ni interveniti in actiunea introdusa de catre cel ce a stat cu bunica in curte .Sigur ca puteti face succesiunea de pe urma bunicii si de pe urma mamei si acelorlalti mostenitori decedati. Trebuie sa vedeti care au fost actele de proprietate ale bunicii. Solicitati la impozite si taxe in vederea dezbaterii succesiunii , un istoric de rol fiscal in care sa fie mentionate actele de proprietate si solicitati copii conforme cu cele din arhiva. Din ce spuneti reiese ca nici bunica nu avea acte in forma autentica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiuni nedezbătute de zeci de ani: pot invoca moștenitorii uzucapiunea? Simona Ciobanu Simona Ciobanu Bună ziua, Bunica mea deține ca și coproprietar împreună cu mama ei și un frate un teren+casă începând cu anul 1985 după ce au dezbătut succesiunea ... (vezi toată discuția)
Succesiune mostenire dupa 23 ani si revendicarea unui teren dupa 29 ani Gisela Eremia Gisela Eremia Titlu/Subiect: succesiune mostenire M-ar mai interesa sa stiu daca mai am dreptul la mostenire in calitate de nepoata daca nu am deschis sucesiune dupa la 6 ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune GheorgheFloroiu GheorgheFloroiu Bună seara, Deţin un imobil- casă de locuit şi astăzi am aflat că nu am acte de proprietate pentru el. Casa a fost construită de bunicul meu care ... (vezi toată discuția)