avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Competente
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Competente

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca o societate de consultanta in afaceri si management are competente in recuperarea creantelor pentru clientii sai; daca da, v-as ruga respectuos sa-mi spuneti si in ce conditii. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 7 Februarie 2009
Buna ziua,

daca prin management aici intelegem sa tina legatura cu un avocat atunci da:D
Altfel, in afara de a trimite niste notificari nu poate face altceva.

av. Boncu
Buna ziua,
Nu am dorit sa creez un topic asa ca o sa imi expun problema aici.
Lucrez in cadrul unei institutii publice ce are un camin/hotel pentru cazarea oaspetilor
De curand am avut cazata o persoana, din afara universitatii, care a plecat uitand sa ne anunte si sa isi plateasca cazarea.
Avem informatiile personale ale acestei persoane. Cui ne putem adresa pentru a recupera cheltuielile?
Va multumesc frumos pentru raspuns
Buna ziua,

se poate formula o cerere de chemare in judecata prin care sa solicitati achitarea serviciilor prestate acelei persoane.

avocat Boncu
mosqino a scris:

Buna ziua,
Nu am dorit sa creez un topic asa ca o sa imi expun problema aici.
Lucrez in cadrul unei institutii publice ce are un camin/hotel pentru cazarea oaspetilor
De curand am avut cazata o persoana, din afara universitatii, care a plecat uitand sa ne anunte si sa isi plateasca cazarea.
Avem informatiile personale ale acestei persoane. Cui ne putem adresa pentru a recupera cheltuielile?
Va multumesc frumos pentru raspuns

Va puteti adresa instantei de judecata, prin formularea unei actiuni in pretentii impotriva acelei persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda politia locala constantinus constantinus Buna ziua! Am vizitat Sighisoara in luna octombrie 2015 si m-am cazat la o pensiune vis-s-vis de un hotel parcand autoturismul in parcarea marcata din fata ... (vezi toată discuția)
Întâmpinare proces Andrei6 Andrei6 Bună ziua! Găsesc a fi necesar conturarea cadrului care m-a adus aici. Am avut o relație cu o studentă din același cămin în care sunt cazat. Am decis ... (vezi toată discuția)
Bună! am o întrebare ar fi legal să-mi fac buletinul provizoriu ... Mihaelacoj Mihaelacoj Bună! Am o întrebare Ar fi legal să-mi fac buletinul provizoriu cu adresa la căminul în care am fost cazată (pe baza contractului de cazare) și să ... (vezi toată discuția)