avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Întâmpinare proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Întâmpinare proces

Bună ziua! Găsesc a fi necesar conturarea cadrului care m-a adus aici. Am avut o relație cu o studentă din același cămin în care sunt cazat. Am decis să-i pun punct, individa respectivă fiind, să-i spunem, de moravuri ușoare. Mi-a dat de înțeles că "nimeni nu se poate despărți de ea", iar aseară am dorit o scurtă explicație pentru comportament. Am ciocănit la ușă, mi-a răspuns, am intrat și a început să țipe, înscenându-mi situația, așa cum a văzut draga de ea pe facebook sau filmele hominizilor de americani. Cinci minute mai târziu a chemat poliția, fiind chemat la secția de la parterul căminului unde am fost amendat. Am observat procesul verbal completat greșit, l-am semnat. O primă întrebare ar fi: este acesta considerat de nulitate absolută atât timp cât agentul respectiv mi-a greșit numele de familie? Dimineața, administratora căminului a intrat fără acordul meu în cameră, în timp ce dormeam, țipând să plec în 30 de minute sau cheamă, de asemenea, poliția. Mi-a precizat, apoi, că am fost și dat în judecată, iar o cerere împotriva cazării mele în căminele Universității a fost înaintată facultății de Filosofie. I-am explicat situația și cât de perfidă și calomnioasă poate fi o persoană care naște asemenea situații față de ..bolovanul de mine. Am fost, așadar, evacuat din cămin. Voi ateriza la o audiență cu rectorul, însă, pot depune o plângere pentru modul în care administratora a intrat fără acord, în timp ce dormeam în cameră și practic m-a aruncat în stradă în doar câteva minute? Revenind la principala problemă, încă nu am ajuns la tribunal, însă va fi nevoie să depun o întâmpinare, bănuiesc. Pot solicita un avocat din oficiu care să mă îndrume? Spre rușinea mea, nefiind vreodată implicat în astfel de probleme, chiar nu dețin cunoștințele necesare prin care să-mi ghidez tot demersul. Vă mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2015
Andrei6, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andrei6 , utilizator 16:55, 22 Septembrie 2015
Buna ziua,
Uneori credulitatea se plateste.
Formulati contestatie la PV-ul primit. Aveti sanse sa il anulati. Contestatia se depune la judecatoria pe raza careia s-a emis.
Avocat din oficiu! Da, pentru asta trebuie sa formulati o solicitare de ajutor public judiciar la mo0mentul cand veti fi chemat in instanta.
Vă mulțumesc!
Totuși, mă refeream la puțin ajutor (din partea unui avocat din oficiu, sau ceva de genul) în legătură cu ceea ce ar trebui să fac mai departe și, de asemenea, cu acea întâmpinare de proces, căci nu doresc să aștept până să fiu chemat în instanță. Astfel, prin această întâmpinare pe care o pot depune, există posibilitatea de a stopa începerea respectivului proces? Cât despre comportamentul ei și minciunile gogonate, tinând cont că nu există, pur și simplu, acest caz, există posiblitatea de a intenta un proces civil în vederea daunelor morale aduse onoarei, demnității, reputației unei persoane fizice? Căci în decurs de câteva ore, prin atitudinea ei în lipsa mea, m-am trezit aruncat din cămin, lezată imaginea în cadrul facultății prin cererea respectivă de refuz al acordării căminului, fiind privit ca un infractor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu politie +mascati rmilan2011 rmilan2011 buna ziua tuturor am avut parte de o experienta foarte neplacute in urma cu ceva timp. in jurul orelor 6 dimineata am auzit bubuituri in usa,am sarit ca ars ... (vezi toată discuția)
Comunicare incheiere penala doru112233 doru112233 Buna ziua,la un proces penal cu obiectul constituire grup infractional,am fost chemat de 2 ori la declaratii dupa care s-a trimis dosarul lacamera de consiliu ... (vezi toată discuția)
Lovire Alma-Irina Alma-Irina Buna ziua In urma cu cateva zile am fost lovita de un vecin, care m-a impins in geamul de la usa blocului, provocandu-mi astfel cateva taieturi la mana. As ... (vezi toată discuția)