avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare incheiere penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare incheiere penala

Buna ziua,la un proces penal cu obiectul constituire grup infractional,am fost chemat de 2 ori la declaratii dupa care s-a trimis dosarul lacamera de consiliu ,eu avand calitatea de inculpat lacomplicitatede ev fiscala,aderarelagrup infractional si spalaredebani,precizescaci eu doar am dus 4facturi dela un tip la alt tip.Nu mi-am bagat avocat si acum aflu caci am avut unul din oficiu care mi-a depus ceva cerere ramasa nesolutionata.Intrebare,eu nu trebuia sa fiu anuntat cine este avocatul din oficiu si alta intrebare,am vazut caci am termen de 3 zile pentru contestatie unde se depune daca cazul este la tribunal si daca se poate trimite prin posta,sa incerc sa-mi schimbe incadrarea.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: doru112233 , utilizator 14:07, 5 Noiembrie 2014
Contestatia se depune la instanta care a dat solutia pe fond.Se poate trimite si prin posta , fax , trebuie mentionat nr. dosarului si instanta .Respectati termenul.
trebuia sa-mi fie comunicat cine este avocatul din oficiu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura penala marinescu112233 marinescu112233 buna ziua,intr-o ancheta penala am fost citat de martor acum 3 ani,zilele trcute am fost chemat iarasi in calitate de suspect,iar acum m-a sunat politistul de ... (vezi toată discuția)
Cercetat dosar penal Andreea 89 Andreea 89 Buna ziua, sunt condamnat cu supendare la 2 ani si 3 luni cu termen de supraveghere 4 ani pt înșelăciune in anul 2016 ,anul trecut am fost citat la diicot ... (vezi toată discuția)
Infracþiuni privind comerþul electronic (legea nr. 365/2002) k1dSk k1dSk Sunt implicat intr-un caz penal. Capete de acuzare : Complicitate la inselaciune Constituit un grup infractional organizat Efectuarea de operatiuni ... (vezi toată discuția)