avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună! Am o întrebare Ar fi legal să-mi fac ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună! Am o întrebare Ar fi legal să-mi fac buletinul provizoriu ...

Bună! Am o întrebare
Ar fi legal să-mi fac buletinul provizoriu cu adresa la căminul în care am fost cazată (pe baza contractului de cazare) și să stau la chirie în oraș? Asta ar însemna să nu renunț la locul din cămin, dar să stau în chirie în oraș.
Cel mai recent răspuns: CarmenCochilet , utilizator 12:21, 26 Septembrie 2024
Bună ziua! Ați putea să vă faceți cartea de identitate provizorie la locația închiriată. Pot fi persoane care nu-și permit să plătească o chirie în oraș și ar aprecia să aibă acces la locul în cămin ținut ocupat de dumneavoastră fără să-l folosiți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! ar fi legal sa-mi fac buletin provizoriu la adresa ... Mihaelacoj Mihaelacoj Bună ziua! Ar fi legal sa-mi fac buletin provizoriu la adresa de cămin (prin contractul de cazare în cămin) și după să mă decazez de la cămin și să ... (vezi toată discuția)
Cumparare vehicul cu buletin provizoriu. S.dahmash S.dahmash Buna ziua, sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate si am venit la studii la universitate in romania prin programul romani de pretutindeni si sunt ... (vezi toată discuția)
Adresa de domiciliu pentru luare în spatiu Annett Annett Am o cunostinta care vrea sa se mute cu chirie. Problema e ca ii expira buletinul și nu mai poate avea vechea adresa de domiciliu. Vreau sa o ajut cu ... (vezi toată discuția)