avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenzi rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenzi rovinieta

Buna ziua.
Sunt din Bucuresti.
In primavara am primit cateva amenzi pentru circulatie lipsa rovinieta, desi masina o vandusem inainte si era radiata de la circa financiara. Amenzile practic nu-mi apartin...
Procesele sunt in Buzau si PLoiesti.
Nu se pot muta in Bucuresti , unde mi-ar fi si mie mai usor sa ajung?

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 16:25, 4 Octombrie 2012
Nu se pot muta, insa cand veti contesta procesele verbale de contraventie la judecatoriile respective, veti cere judecarea in lipsa, si nu este nevoie sa va deplasati.

Succes!
multumesc
sunt sanse sa castig in lipsa?sau mai bine sa merg acolo...
Aveti sanse sa castigati in lipsa (eu am castigat o contestatie pe rovinieta in lipsa).
Modele de plangere veti gasi usor pe net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina din circulatie de la politie valentincr valentincr Buna ziua, In luna ianuarie am vandut o masina unei persoane din Bucuresti. S-au facut toate actele la Udristei la un ghiseu de acte. Am scris si pe ... (vezi toată discuția)
Amenda multipla pentru lipsa rovinieta iulia_ iulia_ Am primit in luna mai a.c. o instiintare de plata unei amenzi contraventionale cu privire la o contraventie la art 8 alin 1 din OG 15/2002 privind aplicarea ... (vezi toată discuția)
Executare 3 amenzi lipsa roviniete aplicate in aceeasi zi bazna bazna Buna ziua. am o intrebare si anume. Am primit de la trinalul prahova o instiintare de executare silita pentru trei procese verbale de contraventie pentru ... (vezi toată discuția)