avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contributie CASS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contributie CASS

B una ziua,as dori o parere avizata privind urmatoarea problema;pina in februarie 2012 mi-am achitat personal contributia la CAS,din februarie nu am mai achitat deoarece aveam contract de colaborare cu o firma.La primirea contractului am mers la CAS si am solicitat informatii dar am fost informat ca firma fiind din alt oras ei nu pot vizualiza daca acestia au platit contributia mea.Incepind cu 31.07.2012 am contract de munca,iar azi mergind pentru o adeverinta de sanatate,de la CAS am fost informat ca trebuie sa achit o suma de 273 lei printr-o decizie de impunere suma pe care o achit la finante.Am mer cu aceasta decizie la finante iar aici nu apare ca am ceva de plata si am fost trimis inapopi la CAS.As dori sa stiu daca trebuie sa achit aceasta suma.Deasemenea am inteles ca exista o norma de aplicare care prevede ca cei care nu au platit 6 luni si se angajaza cu contract de munca nu mai sunt obligati la plata pe cele 6 luni.Cu stima

Alte discuții în legătură

Plata co brinzaru brinzaru Buna ziua, Un angajat in perioada 27.02.2012-31.07.2012 a fost in concediul medical obtinand o decizie medical de incapacitate de munca gr.II . Pentru a-si ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit nicuteris nicuteris Buna ziua, as dori sa obtin un raspuns bine documentat la urmatoarea problema: in calitate de agent de asigurari,in luna februarie 2011 am achitat la CAS ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca valvalentina valvalentina Am avut un contract de colaborare la care angajatorul mi-a platit CAS. In acelasi timp, aveam si contract individual de munca, la care institutia la crea eram ... (vezi toată discuția)