avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general deductibilitate cheltuiala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

deductibilitate cheltuiala

Buna ziua,

Cheltuiala cu asigurarea casco in baza unui contract de comodat se poate deduce in proportie de 50%?
Contractul de comodat este incheiat intre pers.fizica proprietarul masinii si un cabinet individual al carui titular este tot aceeasi persoana.
Pe chitanta cu casco apare numele persoanei fizice.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 14:34, 5 Octombrie 2012
deci, pot deduce pe contractul de comodat daca masina este utilizata si in scop personal doar 50% din chelt.cu combustibilul si alte chelt.legate de intretinerea si reparatiile auto, dar nu pot deduce deloc nici un fel de chelt.cu asigurarea.
Este corect?
Va multumesc inca o data!:)
Din punctul meu de vedere, puteti deduce doar combustibilul 50%.Pt. cheltuielile de intretinere sunt rezervata.Eu am avut disputa cu fiscul pe tema asta.Desi Legislatia este aceiasi, am vazut ca se interpreteaza diferit .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate prima asigurare casco Cocoara Beatrice Cocoara Beatrice Buna ziua Am incheiat asigurare Casco pentru o masina achizitionata in leasing si nu stiu daca primele de asigurare sunt deductibile la calcul impozit pe ... (vezi toată discuția)
Deducere cheltuiala cu itp la masina pe firma NNorbert NNorbert Buna ziua Avem o masina pe firma la care deduc 50% din combustibil, intrebarea mea ar fi cum se contabilizeaza daca s-a facut ITP-ul pentru masina ... (vezi toată discuția)
Deducere pe baza contract comodat flay flay Buna ziua. In cazul in care Admin unei societati face un contract de comodat cu firma sa pentru masina personala. Ce se poate deduce pe langa combustibil si ... (vezi toată discuția)