avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... intrebare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

intrebare

Am fost arestat in Germania unde am lucrat 8,5ani.Dupa transferarea in Penitenciar in Romania am primit de la cei din Germania un formular prin care ma anutau ca am dreptul la somaj 24 de luni ,formularul respectiv e pe UE si a-mi da acest drept.Eu acum am dreptul sa primesc somaj chiar daca sunt in Penitenciar in Romania?

Alte discuții în legătură

Se pot recupera banii retinuti in germania? locatarul23 locatarul23 am lucrat in germania anul trecut 7 luni,am auzit ca as putea recupera o parte din impozitul ce mi sa retras din salar in germania.este adevarat sau sunt doar ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj - taxe platite in germania bogdan1709 bogdan1709 Buna ziua, Din iunie 2014 sunt angajat al unei firme germane, dar lucrez in Finlanda, singurul lucru care ma leaga de Germania fiind angajatorul si faptul ... (vezi toată discuția)
Contopire pedepse cu inchisoarea ancuta butnaru ancuta butnaru o cunostinta este condamnat intr-un stat ue pentru o fapta infractionala facuta in 2008 de care nu a avut habar pana in 2011 cand ia venit un mandat ... (vezi toată discuția)