avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Intrebare - atestat transport marfa expirat, examen ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Intrebare - atestat transport marfa expirat, examen promovat pentru atestatul nou

mi-a expirat atestatul de transport marfa am dat examenu de innoire l-am luat dar trebuie sa astept 3-4 saptamani pana imi vine cel nou.Pot efectua transport de marfa intern international pana apare cel nou? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: mariustec , utilizator 17:23, 30 Iunie 2013
salutare...am si eu exact aceiasi problema legat de atestatul pt marfuri generale...as dori sa stiu daca putem efectua transport intern si international pina la eliberarea atestatului nou?deoarece perioada de eliberare este de 3-4 saptamani..multumesc anticipat..astept raspuns urgent.

mi-a expirat atestatul de transport marfa am dat examenu de innoire l-am luat dar trebuie sa astept 3-4 saptamani pana imi vine cel nou.Pot efectua transport de marfa intern international pana apare cel nou? Va multumesc

Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Iunie 2013
kaposztaigabi, utilizator
Nu puteti conduce vehicule destinate transportului de marfa sau persoane fara a avea asupra dvs atestatul profesional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poti conduce!? krugar2005 krugar2005 poti conduce un auto mai mare de 3,5 tone fara atestat in romania sau afara (vezi toată discuția)
Pot conduce camionul pe teritoriul româniei, dacă am luat examenul ... Zegheanu Marinel Zegheanu Marinel Pot conduce camionul pe teritoriul României, dacă am.luat examenul pentru atestat marfă , dar încă nu l-am primit de la ARR? Se poate elibera o ... (vezi toată discuția)
Transport marfa din strainatate demonel demonel salutare. am si eu o nelamurire. daca de exemplu am o masina mare(renault traffic) pot transporta produse din ue in cantitati mai mari?(am bon pe produse si ... (vezi toată discuția)