avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

Buna ziua.
Am intampinat o problema, mi-am depus demisia pe 20 zile lucratoare si dupa 8 zile ne-am inteles asupra unor imbunatatiri ale activitatii in cadrul firmei si am zis ca raman. Trebuiau sa se respecte la 1 octombrie si un punct important nu a fost respectat. Am revocat intelegerea si am anuntat ca preavizul curge in continuare din cauza termenelor nerespectate.
Mentionez ca nu s-a semnat nimic.Directorul nu vrea sa mai recunoasca preavizul si cere sa fac altul.....
Firma cealalta ma asteapta de la data stabilita si nu cred ca se poate preaviz in preaviz.
Cel mai recent răspuns: t_ovi2002 , utilizator 18:40, 8 Octombrie 2012
Ceea ce doriti dvs nu se poate .. dvs ati revocat demisia si angajatorul a fost de acord ... depunerea altei demisii inseamna efectuarea unui nou preaviz.

Preavizul vechi nu curge in continuare?
Nu are cum sa curga intrucat dvs ati decis sa ramaneti ... pe cererea dvs de demisie ce a scris angajatorul?
nimic.
e inregistrata prin secretariat cu data de 12.09.
In aceste conditii, aveti tot dreptul sa va sustineti ideea ca sunteti in preaviz ... greseala angajatorului ca nu a scris nimic pe aceasta cerere ...

Alte discuții în legătură

Demisie dana manea dana manea Daca mi-am pus demisia mai pot reveni asupra ei? Sunt personal contractual . (vezi toată discuția)
Demisie-art 81 pct 8 liveomars liveomars La insistentele angajatorului( nu mi-a dat salariul la timp,a chemat politia la serviciu si m-a dat afara din cladire) mi-am dat demisia cu art 81 pct 8 cu ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre preaviz Roger25 Roger25 Buna ziua, Situatia e in felul urmator: in data de X am depus preavizul de 20 zile lucratoare pentru a-mi da demisia din firma (vroiam sa ma angajez la alta ... (vezi toată discuția)