Am o mare problema ....in anul 2004 in baza cererilor depuse la primarie in temeiul legii 247 si legii 10 (sau 1 ) am fost pus in posesie cu o suprafata de 1000mp dar nu pe vechiul amplasament ci ..in compensare (cred)in momentul de fata am tilu de propietate pe acel teren,cadastru intabulare si o autorizatie de constructiepentru gard ...Problema mea este ca in anul 2007 s.a facut o expertiza judiciara pe terenul meu in sensul ca a aprut un mostenitor a unei suprafete de circa 400mp din care 150 mp se suprapune cu terenul meu iar restul pana la 400 este afectat de utilitati(strada ,trotuar)am fost la primarie la constanta iar acolo mi s.a spus ca o sa intru parte in proces...din cate am vazut eu cel care revendica terenul (nu a depus nici o cerere de restituire a propietati pe nici o lege a fondului funciar ...are un contract de vanzare cumparare din anul 1935si o schita cu lotul sau ....din toate cautarile pe care le,am facut pana in momentul de fata ...(la arhiva nationala la cei cu decretele de expropiere si la arhivele celor de la financiar )nu reiese ca aceste persoane sunt propietari .nu apar nici in arhiva celor de la financiar din perioada 1945-2008).in momentul de fata cei care au cerut revendicare imobiliara suntin proces cu primaria constanta ......Va rog frumos dat.mi un sfat ce sa fac ...sincer nu as vrea sa pierd acest teren ..si imi este frica si ca acest proces o sa dureze o vesnicie,,...este o solutie sa intervin si eu in procesulintre primarie si cei care revendica....au vre.o posibilitate sa.mi anuleze titlul de propietate partial?este vre.o solutie sa faca o dezmembrare ....Primaria poate sa ceara la proces invocarea Recursul in interesul legii. Admisibilitatea actiunii in revendicare imobiliara dupa intrarea in vigoare a legii nr. 10/2001..Va multumesc frumos..
Angajati un avocat, miroase a "mafie imobiliara". Cel putin la nivel teoretic sunteti acoperit atat timp cat sunteti intabulat si totul e in regula. Dar la noi se intampla multe....:(