avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de proprietate

Buna ziua,
Am urmatoarea situatie : Un proprietar lasa o persoana sa construiasca un bazin pe proprietatea sa .Ulterior proprietarul decedeaza iar mostenitorul direct doreste sa i se plateasca anual o suma de bani pentru ca acea costructie se afla pe terenul sau.In cazul in care persoana refuza sa plateasca care sunt posibilitatile ? sa se ajunga in instanta si sa solicite sa i se plateasca din urma (constructia este acolo de aprox 8 ani) si sa solicite desfiintarea constructiei?
Daca persoana este de acord sa plateasca, un angajament de plata ar fi suficient?

Multumesc mult !!!
O zi buna tuturor !!!
Cel mai recent răspuns: ludeea , utilizator 14:17, 6 Octombrie 2012
Exista un act semnat de catre propietarul decedat,prin care si-a dat acordul/sau martori?
Act nu exista , doar martori.
Nu ma poate ajuta nimeni cu un raspuns ...?! va rog....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua .dacă mă puteți ajuta cu un răspuns ,uzufructuarul ... Petrescu E Petrescu E Bună ziua .Dacă mă puteți ajuta cu un răspuns ,uzufructuarul unui teren are drept de folosință și asupra construcțiilor noi făcute de propietar pe ... (vezi toată discuția)
Constructie lipita de geamuri sandry sandry buna ziua va rog o solutie.o firma doreste sa construiasca din termopane un spatiu comercial lipit de casa(atentie pe un teren al unui alt proprietar)care se ... (vezi toată discuția)
Angajament plata restanta intretinere tatianato tatianato Buna seara!Locuiesc cu chirie si am intrat in ceva dificultati financiare astfel incat propietarul doreste sa eliberez apartamentul.Problema este ca am ... (vezi toată discuția)