avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietar inselat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietar inselat

Daca sunt doi propietari cu cote egale ,unul primeste bani mai multi de la cumparator,fara acordul celuilalt,inainte de semnarea actului de vanzare-cumparare,cine trebuie tras la raspundere?Acum diferenta ramasa nu compeseaza cu suma luata.Notarul care se ocupa de acte,intrucat avea cunostiinta de nr. de propietari,si de fiecare data banii s-au dat in prezenta acestuia,cumparatorul ,ca a dat banii si niciodata nu a avut incuviintarea celui de-al 2 lea propietar,iar cel din urma care a luat cu buna stiinta mai mult decat trebuia?Ce ar trebui sa faca propietarul inselat?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:37, 5 Octombrie 2012
Daca detine probe temeinice,poate sa actioneze in instanta persoana care apreciaza ca prin acte si actiuni a prejudiciat drepturile si interesele sale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina vanduta, cumparatorul s-a razgandit MonicaVld MonicaVld Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: acum 3 saptamani am vandut o masina prin tatal meu, propietarul este sotul, dar a semnat tatal meu in locul ... (vezi toată discuția)
Partaj in trei , dar fara un mostenitor cozsmin2 cozsmin2 Salutare dragi utilizatori al acestui forum , Vreau a cumpar un teren pe care avem 3 mostenitori ( mostenitori pt ca nu au platit taxele la primarie si nu ... (vezi toată discuția)
Donatie persoana fizica sau juridica Gabriel2018 Gabriel2018 Buna ziua, Locuiesc impreuna cu alti 18 propietari intr o zona rezidentiala. Fiecare propietar are cate o parcare privata. Exista inca un loc liber de ... (vezi toată discuția)