avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua,am inteles ca se acorda din noi 85% din venitul net pe ultimele 12 luni aferente nasterii. Eu am intrat in prenatal in decembrie 2011,primesc si eu cei 10 la %in plus de acum incolo,sau doar cele care urmeaza sa nasca de acum incolo? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Claudia_85 , utilizator 11:15, 14 Octombrie 2012
Modificarea OUG.111/2010 din anul 2012,, nu a intrat în vigoare și nu se cunosc prevederile actului normativ ce urmează să apară curând, modificările fiind insuficient cunoscute, trebuie să așteptăm apariția actului normativ !
Modiificarile adoptate se aplică începând cu drepturile lunii octombrie 2012, inclusiv pentru persoanele ale căror drepturi au fost stabilite până la această dată.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Elisabeta C. Elisabeta C. Voi beneficia de prevederile legislatiei actuale privind cuantumul indemnizatiei si durata concediului maternal (copil nascut pe 22 sept. 2010) si stiu ca de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 2011 alexandrabratu alexandrabratu Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: am nascut pe 10 iulie 2010, am beneficiat de concediu de sarcina si lauzie incepand cu 9 iulie 2010 - pana pe ... (vezi toată discuția)